ТРЕНИРОВКИ ПО ТАЙ ЧИ И УШУ ЗА СЕЗОН ЕСЕН 2022 - ПРОЛЕТ 2023

Тренировките по ТАЙ ЧИ се провеждат в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – гр. Бургас в понеделник, сряда и четвъртък от 7:30 до 8:30 часа.

Тренировките по УШУ се провеждат в у-ще "Петко Росен", ж.к. Меден рудник, в понеделник и сряда от 17:30 до 18:30 часа.


Нощувки в Бургас

В спортен клуб по УШУ Бейсин започна новият сезон

Стефан Колев, председател на БФУ и на клуб Бейсин
Учителят Стефан Колев пред наградите, завоювани от клуб Бейсин

 Днес, 01.10.2014 г от 7 и 30 ч сутринта в спортна зала Лукойл, к-с Лазур, се проведе първата за сезона тренировка на бургаския УШУ клуб Бейсин (Beixing - кит. Северна звезна) по Тайдзи цюан. Тренировките в клуба се водят от председателя на Българската федерация по УШУ и създател на клуб Бейсин - Стефан Колев.

От ръководството на клуба съобщават, че се подновяват редовните тренировки в зала Лукойл, в ж.к. Лазур, които ще се провеждат сутрин в понеделник и четвъртък.

Учителят Стефан Колев кани всички членове на клуб Бейсин, както и всички желаещи да усвоят китайското бойно изкуство Тайдзи цюан, да заповядат на тренировките на клуба всеки понеделник и четвъртък, от 7:30 сутринта в зала Лукойл.

Клуб Бейсин, гр. Бургас, е един от най-старите клубове по китайски бойни изкуства в България. От клуба напомнят, че само след около месец, на 5 ноември 2014 г, се навършват 20 години от създаването му.