ТРЕНИРОВКИ ПО ТАЙ ЧИ И УШУ ЗА СЕЗОН ЕСЕН 2022 - ПРОЛЕТ 2023

Тренировките по ТАЙ ЧИ се провеждат в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – гр. Бургас в понеделник, сряда и четвъртък от 7:30 до 8:30 часа.

Тренировките по УШУ се провеждат в у-ще "Петко Росен", ж.к. Меден рудник, в понеделник и сряда от 17:30 до 18:30 часа.


Нощувки в Бургас

Световни сме!

Официално лого на 6-тото световно по Ушу
Официално лого на 6-тото световно
Приятели, повечето от вас знаят, че след тежка конкуренция с около 40 града от цял свят, Бургас спечели домакинството на едно от най-престижните спортни събития в Ушу - 6-тото световно първенство по Ушу за деца и юноши (официално название: 6th World Junior Wushu Championships).

Официален домакин на спортното събитие е Българската Федерация по Ушу, която е задължена да излъчи Организационен комитет. Организационния комитет ще се грижи за цялостната организация по провеждане на състезанието. Спортен клуб "Бей Син" ще бъде ангажиран като част от Организационния комитет и активно ще участва в подготовката за провеждането на 6-тото световно първенство по Ушу за деца и младежи в Бургас. Периода, в който ще се проведе състезанието е: 26 септември - 2 октомври 2016. Място на събитието - спортна зала "Младост" в к-с "Славейков".

Всъщност, със спечелването на домакинството започва трудната част. В Бургас ще пристигнат десетки отбори по Ушу от цял свят. Трябва да се извърши огромна информационна и огранизаторска работа, за да се представим на ниво. Ще ни бъдат необходими стотици доброволци, за предпочитане вледеещи поне един чужд език. Ще са необходими рекламни и разяснителни материали, хотели, транспорт и пр. Всеки, който желае да помогне по какъвто и да е начин е добре дошъл.

Официална страница на 6th WJWC във Facebook: www.facebook.com/6wjwc
Официална уебстраница на състезанието: www.burgas2016.com