ТРЕНИРОВКИ ПО ТАЙ ЧИ И УШУ ЗА СЕЗОН ЕСЕН 2022 - ПРОЛЕТ 2023

Тренировките по ТАЙ ЧИ се провеждат в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – гр. Бургас в понеделник, сряда и четвъртък от 7:30 до 8:30 часа.

Тренировките по УШУ се провеждат в у-ще "Петко Росен", ж.к. Меден рудник, в понеделник и сряда от 17:30 до 18:30 часа.


Нощувки в Бургас

20 години Ушу център Бей Син

На 5 ноември 2014 година УШУ център Бей Син - град Бургас навърши 20 години. Първото занимание в спортния клуб е проведено точно на 05.11.1994 г. в 5.20 часа, в “Актовата зала” на Строителния техникум в Бургас.

Реч на Стефан Колев, председател на Българската Федерация по УШУ и основател на клуб по китайски бойни изкуства Бей Син, по случай 20 години Бей Син, произнесена на 5 ноември 2014 година:

Стефан Колев разрязва тортата на юбилея 20 години Бей Син
Стефан Колев разрязва тортата на тържеството
Уважаеми приятели,

Добре дошли на 20-тия рожден ден на СК Бей Син. Идеята за създаването на нашата школа е на Красимир Димитров – Китаеца, който вече не е сред нас.

Преди точно 20 години се проведе първата тренировка по УШУ в нашата школа. През първите 8 години ни забраняваха дейността, гониха ни от зали, забраняваха ни състезания. Тренирахме тайно, без много шум.

Не можехме да участваме на международни състезания. През 2003 година за пръв път посетихме международно състезание и спечелихме първия медал за България. От тогава до сега нашият клуб е притежател на 4 световни купи и около 300 медала на международни състезания.

Само през 2014 г сме спечелили над 20 медала.

През години сме обучили над 1000 ученици. Завършили са спортно висше образование 25 души. Двама от общо тримата членове на УС на БФУ са от Бей Син. Имаме трима международни съдии и наши членове ръководят международни УШУ организации.

Скъпи приятели, в последните 7 години Бей Син от репресирана школа по бойни изкуства се превърна в партньор на община Бургас.

Всяка година сме домакини на Републиканско първенство. Предстоят две балкански първенства и Европейско първество по УШУ през 2016 година. Тъй като само в Европа трениращите китайски бойни изкуства са около милион, то през 2016 година към Бургас ще погледнат огромно количество хора от цял свят.

Бей Син е редовно субсидиран от община Бургас.

Често общинския съвет гласува награди за нашите състезатели.

Ползваме безплатна зала за тренировки.

Разрешете ми да изразя благодарността ни към Община Бургас.
А сега ще видим кадри от минали години, ще почетем паметта на Красимир Димитров, както и ще видим част от последните ни успехи.

Наздраве на всички и още веднъж – добре дошли!

........................

Информация относно празнуване на юбилея на УШУ център - гр Бургас.

ПОКАНА


Председателя на клуба за източни бойни изкуства Бей Син и председател на Българската Федерация по УШУ, г-н Стефан Колев, най-любезно кани настоящите и бивши членове на клуб Бей Син на празничен коктейл по случай двадесетата годишнина от създаването на клуб Бей Син, гр. Бургас.

Тържеството ще се проведе на 5-ти ноември 2014 година от 19 часа, в Капитанската зала на хотел България, гр. Бургас.

Молим всички, които желаят да присъстват на тържеството, да потвърдят присъствието си на имейл beixing [at]abv.bg.

Няма специален дрескод за тържеството (свободно облекло).

Участниците в тържеството не е необходимо да правят заплащане или да носят подаръци.

Всички, които желаят да дарят средства за състезатели в затруднение, ще имат възможност да го направят на специално за целта място.



Плакат по случай 20-годишния юбилей на Бей Син

Юбилейни тениски по случай 20 години от основаването на УШУ клуб Бей Син - Бургас:

Юбилейни тениски Бей Син - Бургас
Юбилейни тениски Бей Син - Бургас


Юбилеен календар по случай 20-годишнината на УШУ клуб Бей Син - Бургас:

Юбилеен календар Бей Син Бургас
Юбилеен календар Бей Син - Бургас