НА ВНИМАНИЕТО НА ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО УШУ
Тренировки за доброволците от Европейското първенство, желаещи да се занимават с Ушу, ще се провеждат от октомври 2022. Повече информация ще бъде публикувана през септември на интернет и фейсбук страниците на спортен клуб "Бей Син".

Нощувки в Бургас

Тренировъчен лагер - декември 2013

Уважаеми състезатели, родители и членове на фен-клуба на ушу център Бей Син,

От 25.12. – 30.12.2013 г. нашия клуб организира подготвителен тренировъчен лагер в х-л „Аугуста” в гр. Хисар. Хотелът се намира в центъра на града и предоставя много добри възможности за почивка. Разполага с вътрешен басейн с водна пързалка, сауна, фитнес. Обновените стаи са с тераса, ново хотелско обзавеждане, климатик, хладилник, телевизор,телефон, интернет достъп, баня с вана, сешоар и др.

Цената за един състезател е 275 лв. и включва пет нощувки, закуски, обяд, вечеря, оборудване за провеждане на тренировъчната дейност, хонорар на треньорите и др. Не е включен транспорт, който ще се уточнява в зависимост от желаещите.

Тренировките ще се провеждат по предварителен график, като ще се наблегне на подготовката за предстоящите състезания през 2014 г., но са включени и много забавни игри, походи, кросове и др. Възможни са тренировки по тайчи за възрастни и съдийски семинар. Ще се провеждат и занимания по аеробика.
Допуска се участието на родители, които не нарушават спортния режим и дисциплина.
Срок на записване: 05.09.2013 г.
Заплащане при записването - 100 лв.,
до 15.10.2013 г. - 100 лв.
до 15.11.2013 г. – 75 лв.