НА ВНИМАНИЕТО НА ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО УШУ
Тренировки за доброволците от Европейското първенство, желаещи да се занимават с Ушу, ще се провеждат от октомври 2022. Повече информация ще бъде публикувана през септември на интернет и фейсбук страниците на спортен клуб "Бей Син".

Нощувки в Бургас

Състезателка от Бейсин - 7-ма на олимпиадата в Китай

Камелия Колева - 7мо място на олимпиадата в Нанджин - Китай
Камелия и Стефан Колев на пресконференция

От 16 до 28 август 2014 година в китайският град Нанджин се проведе поредната Младежка Олимпиада. Освен обичайните олимпийски спортове, на олимпиадата в Нанджин бяха допуснати състезатели по 4 неолимпийски спорта, между тях - и състезатели по традиционното китайско бойно изкуство УШУ.

Камелия Колева (на снимката горе) от бургаския клуб Бейсин беше единственият български представител на Младежката Олимпиада в Китай, където се сблъска с представители на най-добрите школи по УШУ в света. Въпреки свирепата конкуренция и скорошна контузия в коляното, Камелия се пребори за престижното 7-мо място в генералното класиране.

На пресконференцията в община Бургас заместник-кметът Красимир Стойчев връчи на младата олимпийска надежда и на президента на СК Бейсин и председател на Българската федерация по УШУ Стефан Колев благодарствени писма от името на кмета на Бургас - г-н Димитър Николов.

Камелия Колева учи в Математическа гимназия, гр. Бургас, на 17 години е и вече е трикратна световна и трикратна европейска шампионка по традиционното китайско бойно изкуство УШУ.

Припомняме, че през месец май 2016 година град Бургас ще стане домакин на изключително спортно събитие - Европейското първенство по УШУ.