Пропускане към основното съдържание

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТНОСНО ТРЕНИРОВКИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2019

Месец юли 2019 - ваканция, тренировки - от август...
------------------------------------------
Тренировки през лятото ще се провеждат в училище "Петко Росен" от 17 часа вторник и четвъртък считано от 01.07.2019 г., БЕЗ НЕДЕЛЯ.

Състезателка от Бейсин - 7-ма на олимпиадата в Китай

Камелия Колева - 7мо място на олимпиадата в Нанджин - Китай
Камелия и Стефан Колев на пресконференция

От 16 до 28 август 2014 година в китайският град Нанджин се проведе поредната Младежка Олимпиада. Освен обичайните олимпийски спортове, на олимпиадата в Нанджин бяха допуснати състезатели по 4 неолимпийски спорта, между тях - и състезатели по традиционното китайско бойно изкуство УШУ.

Камелия Колева (на снимката горе) от бургаския клуб Бейсин беше единственият български представител на Младежката Олимпиада в Китай, където се сблъска с представители на най-добрите школи по УШУ в света. Въпреки свирепата конкуренция и скорошна контузия в коляното, Камелия се пребори за престижното 7-мо място в генералното класиране.

На пресконференцията в община Бургас заместник-кметът Красимир Стойчев връчи на младата олимпийска надежда и на президента на СК Бейсин и председател на Българската федерация по УШУ Стефан Колев благодарствени писма от името на кмета на Бургас - г-н Димитър Николов.

Камелия Колева учи в Математическа гимназия, гр. Бургас, на 17 години е и вече е трикратна световна и трикратна европейска шампионка по традиционното китайско бойно изкуство УШУ.

Припомняме, че през месец май 2016 година град Бургас ще стане домакин на изключително спортно събитие - Европейското първенство по УШУ.
ПРИЯТЕЛИ
25 ГОДИНИ УШУ КЛУБ БЕЙ СИН

На 5 ноември 2019 година клубът за китайски бойни изкуства Бей Син навършва 25 години. Очаквайте скоро повече информация за юбилея.

Кликнете тук за повече инфо относно отбелязването на 20-годишнината на СК Бейсин.

© Copyright - Ушу център Бей Син- Китайски бойни изкуства - Бургас