ТРЕНИРОВКИ ПО ТАЙ ЧИ И УШУ ЗА СЕЗОН ЕСЕН 2022 - ПРОЛЕТ 2023

Тренировките по ТАЙ ЧИ се провеждат в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – гр. Бургас в понеделник, сряда и четвъртък от 7:30 до 8:30 часа.

Тренировките по УШУ се провеждат в у-ще "Петко Росен", ж.к. Меден рудник, в понеделник и сряда от 17:30 до 18:30 часа.


Нощувки в Бургас

Състезателка от Бейсин - 7-ма на олимпиадата в Китай

Камелия Колева - 7мо място на олимпиадата в Нанджин - Китай
Камелия и Стефан Колев на пресконференция

От 16 до 28 август 2014 година в китайският град Нанджин се проведе поредната Младежка Олимпиада. Освен обичайните олимпийски спортове, на олимпиадата в Нанджин бяха допуснати състезатели по 4 неолимпийски спорта, между тях - и състезатели по традиционното китайско бойно изкуство УШУ.

Камелия Колева (на снимката горе) от бургаския клуб Бейсин беше единственият български представител на Младежката Олимпиада в Китай, където се сблъска с представители на най-добрите школи по УШУ в света. Въпреки свирепата конкуренция и скорошна контузия в коляното, Камелия се пребори за престижното 7-мо място в генералното класиране.

На пресконференцията в община Бургас заместник-кметът Красимир Стойчев връчи на младата олимпийска надежда и на президента на СК Бейсин и председател на Българската федерация по УШУ Стефан Колев благодарствени писма от името на кмета на Бургас - г-н Димитър Николов.

Камелия Колева учи в Математическа гимназия, гр. Бургас, на 17 години е и вече е трикратна световна и трикратна европейска шампионка по традиционното китайско бойно изкуство УШУ.

Припомняме, че през месец май 2016 година град Бургас ще стане домакин на изключително спортно събитие - Европейското първенство по УШУ.