НА ВНИМАНИЕТО НА ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО УШУ
Тренировки за доброволците от Европейското първенство, желаещи да се занимават с Ушу, ще се провеждат от октомври 2022. Повече информация ще бъде публикувана през септември на интернет и фейсбук страниците на спортен клуб "Бей Син".

Нощувки в Бургас

Стефан Колев - вицепрезидент на Европейската федерация по Ушу


На 4 януари в Брюксел, Белгия, беше възстановена НПО Европейска Федерация по Ушу. На първия конгрес на федерацията присъстваха представители на 10 европейски държави. Президент на европейската федерация по ушу стана белгиеца Патрик ван Кампенхут. Стефан Колев, председател на СК Бейсин и президент на Бългаската Федерация по Ушу, беше избран за вицепрезидент на Европейската федерация, заедно с Абдурхаман Акюз от Турция. За спортен директор беше назначен вицепрезидента на Българската федерация - Петър Драгоев, а за генерален секретар - хърватина Петър Туркович.

Това е поредно признание за България, а също лично за Стефан Колев и за Петър Драгоев, който наскоро беше  назначен за член на комисията по традиционно УШУ към Световната федерация по УШУ.

Конгреса взе още едно важно решение - Бургас стана домакин на Европейското първенство по ушу, което ще се проведе от 28 до 31 май 2020 година.